Gammal rollspelsräv ursprungligen från Gävle, men som nu residerar i Västerås. Introduktionen till hobbyn skedde i början av 1980-talet, då jag fick Drakar och Demoner från Äventyrsspel i julklapp av mina föräldrar. Förmodligen var detta en julklapp mina föräldrar bittert ångrar att de gav mig, då det blev början på en långvarig kärleksrelation med hobbyn. Vilken gör att jag över trettio år senare, fortfarande både har kvar spelet och använder det än idag, något jag förmodar de inte såg framför sig när de räckte över spelet till mig den där julaftonen i början av 1980-talet.

Min resa genom Äventyrsspels produkter, har fört mig genom de vidsträckta skogarna i Ereb Altor, till de nedslitna gränderna och gatorna i Hindenburg, till de öppna vidderna i Rohan och till slut lett mig ut i den iskalla rymden i ljusets hastighet ombord på Millennium Falcon. Min karriär inom rollspelssvängen, har dock inte begränsats till de spel som Äventyrsspel gav ut, utan de inbegriper också en drös utländska spel som Advanced Dungeons & Dragons, Call of Cthulhu, Warhammer, Twilight:2000, GURPS och landade till slut i diverse versioner av Vampire från White Wolf. Vid sidan av rollspelandet, så har många helger under åren vigts åt brädspel som Advanced Squad Leader, Talisman eller figurspel som Warhammer Fantasy Battle eller Warhammer 40k.
Efter att jag flyttade från Gävle i slutet av 1990-talet, så lades tyvärr hobbyn på is. Först i samband med att jag rensade ut vindsförrådet, och jag dammade av samlingen från 1980-talet och 1990-talet, väcktes intresset till liv på allvar. Även om jag inte spelar så ofta som jag önskar, så har jag sjanghajat ungarna och spenderar någon helg i månaden med att utforska Pyrisamfundet, Ereb Altor eller någon annan av de otroliga världar man själv besökte när jag var i deras ålder.